Vervoer

Wat is er heerlijker dan het anker te lichten en weg te varen met uw boot, onbezorgd te toeren met uw hagelnieuwe of juist klassieke auto of motor, of er op uit te trekken met de caravan of camper. Onbezorgd voor uzelf, uw inzittenden en voor uw mede- weg- en watergebruikers en kampeerliefhebbers, een zeker gevoel voor uw bezit. Voor nagenoeg alle voertuigen en hun aanhangers gelden wettelijke verplichtingen, de bekende WA-verzekering. Daarnaast kunt u naar wens en behoefte deze verzekering aanvullen met volledige of beperkte casco (All Risk) verzekeringen en inzittenden verzekeringen.

Auto

Uw keuze hangt af van de leeftijd en waarde van uw auto en het risico dat u wilt lopen, inclusief een afweging voor inzittenden en juridische hulp. Overstappen is daarna heel simpel en kan u een leuke besparing opleveren.

Boot

Er zijn in Nederland veel recreatiemogelijkheden op het water; een heerlijk tochtje op de Rijn of lekker zeilen op het IJsselmeer. Zodra u gaat varen is een verzekering verplicht, maar altijd afgestemd op uw persoonlijke situatie, dus van WA tot spreekwoordelijke of letterlijke schipbreuk.

Camper/Caravan

Uw camper of caravan is uw mobiele huis dat u tijdens uw vakantie de vrijheid geeft. Net als uw mobiele huis is ook een goede verzekering een kostbaar bezit, maar gelukkig goed betaalbaar, met schadevrije jaren of premievriendelijk gekoppeld aan uw autoverzekering.

Onbezorgd voor uzelf, uw inzittenden en voor uw mede- weg- en watergebruikers en kampeerliefhebbers, een zeker gevoel voor uw bezit.

Neem contact met ons op