Hypotheken

Koop of verbouwplannen?

Indien u een woning koopt of indien u uw woning wilt verbouwen dan kunt u een geldlening nemen met uw woning als onderpand. Een dergelijke geldlening noemt men een hypothecaire lening. Wij werken samen met verschillende grote banken en verzekeraars. Hierdoor kunnen wij u een hypotheek aanbieden die het beste bij u past.

Er kunnen verschillende hypotheekvormen worden onderscheiden. De verschillende hypotheekvormen onderscheiden zich van elkaar door de manier van aflossen. Welke hypotheekvorm het beste bij u past, is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Ons hypotheekadvies bevat derhalve alle aspecten die voor u noodzakelijk en/of nuttig zijn. Daarnaast begeleiden wij u vanaf de hypotheekaanvraag tot en met het passeren van de hypothecaire akte bij de notaris. Indien u een nieuwe woning wilt kopen, uw woning wilt verbouwen of indien u uw huidige hypotheek opnieuw wilt laten bekijken dan kunt u contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis.

Lenen & Aflossen

Het lijkt alsof er heel veel verschillende soorten hypotheken zijn. Maar welke soort u ook kiest, een hypotheek is altijd een lening waarover u rente betaalt en die u ooit moet aflossen. Dit kunt u op verschillende manieren doen. U kunt direct beginnen met aflossen, tijdens of aan het einde van de looptijd aflossen. Natuurlijk is het ook mogelijk om een combinatie van de aflosvormen te maken. Dan bestaat uw hypotheek uit meerdere leningdelen.

Downloads

Koop, verbouwplannen of andere vragen rondom een hypotheek?

Neem contact met ons op