Nietap/Grootegast, 2 januari 2021

 

Beste relatie, 

Na een roerig afgelopen jaar gaan we vol goede moed het jaar 2021 in. Dat ook dit jaar een moeilijk jaar zal worden door de coronaperikelen, waar me naar mijn idee voorlopig nog niet van af zijn, hoeft geen betoog. Desondanks wensen wij u en uw familie het allerbeste en vooral gezondheid toe voor dit jaar. 

Binnen ons kantoor zullen er in het eerste kwartaal van 2021 een aanwijzigingen gaan plaats vinden. 

Aangezien ik, Roel Jullens op 18 maart a.s. mijn 70e verjaardag hoop te vieren is het tijd om af te bouwen en in het voorjaar van mijn pensioen te gaan genieten. Per 1 april 2021 zal ik dan ook niet meer werkzaam zijn binnen de VOF Advies en Assurantiekantoor Koning&Jullens. De activiteiten zullen dan zijn overgedragen aan Froukje Brink, met wie ik al ruim 5 jaar met veel plezier samen werk, waarvan sinds 1 januari 2018 als een vennoot onder firma van onze bedrijven Koning&Jullens en Brink Hypotheken & Financieel advies.

Het is een schriftelijk afscheid, die wij ons beiden anders hadden voorgesteld en anders hadden willen invullen. Echter het Corona virus geeft ons geen andere mogelijkheid dan het op deze manier te doen. 

Ik wil u bij deze hartelijk danken voor een prettige samenwerking en het vertrouwen dat u mij de afgelopen 20 jaar heeft gegeven om uw financiele zaken te behartigen. Ik kan u zeggen het altijd met veel plezier te hebben gedaan en zal het de eerste tijd zeker gaan missen. 

Daarnaast hoop ik u het vertrouwen dat u mij heeft gegeven, u dat ook aan mijn opvolger/medevennoot Froukje Brink zult gaan geven. Ik weet dat u bij haar in goede handen bent en zijn op dezelfde manier uw zaken gaat behartigen met dezelfde service, zoals ik dat heb mogen doen. 

Dus op die manier, zoals we samen altijd zeggen: Wij zijn er voor de klant, deze is belangrijk en niet andersom. 

Voorts betekent het dat het kantooradres per 1 februari 2021 zal worden:

Hoflaan 1, 9861 BN Grootegast en het e-mailadres:
Grootegast@koningenjullens.nl

Het telefoonnummer van Froukje is 06-46524475

Begin dit jaar zullen mijn gegevens van kantoor Nietap daaruit verdwijnen, wat niet betekent dat een nog verstuurd berichtje naar dat adres verloren zal gaan. 

Langs deze weg nogmaals dank voor de prettige samenwerking en namens ons beide alle goeds voor het jaar 2021. 

 

Met vriendelijke groet, 

Roel Jullens & Froukje Brink.